Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Április 06. 16:17, péntek | Belföld
Forrás: mti

A hétvégén is nyitva lesznek a kormányablakok és az okmányirodák

A hétvégén is nyitva lesznek a kormányablakok és az okmányirodák

Szombaton és vasárnap is nyitva lesznek a kormányablakok és az okmányirodák, a pénteki nyitvatartást pedig meghosszabbították,

hogy az országgyűlési választással összefüggésben segítsék a személyazonosságot igazoló okmányok megújítását, kiváltását, cseréjét és pótlását; mindhárom nap reggel héttől este hét óráig várják az ügyfeleket - olvasható a kormányablakok honlapján.

A meghosszabbított nyitvatartással a névjegyzékben szereplő választópolgárok választási részvételét szeretnék segíteni - írták.

Hozzátették, hogy ebben az időben kizárólag a lakcímkártya pótlására, a lejárt érvényességű, szavazásra jogosító személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély helyett korábban igényelt és már elkészült okmányok kiadására, valamint ideiglenes személyi azonosító igazolvány kiállítására lesz lehetőség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.