Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2012. Április 04. 21:44, szerda | Helyi
Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/43CDA7C1-20D6-41B2-ADAA-8E6DCCF876C4.html

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Március 27.

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Március 27.

Sheldan Nidle közvetítése

6 Eb, 5 Mac, 8 Manik


Dratzo! Visszatérünk! Közel van a nagy tudatváltás ideje. A sötét összeesküvés egy olyan dilemmával szembesül, aminek a kezelése minden nap egyre nehezebbé válik, és készen állunk rá, hogy isteni végrehajtókként tevékenykedjünk a Felemelkedett Mesterek által kijelölt szent titkos társaságok oldalán. Röviden, valóságotok óriási átalakulása készen áll megkezdődni. Sok kulcsfontosságú pénzügyi programot kezdenek előkészíteni globális kiosztásra, és a mi különféle első kapcsolatfelvételi csapataink ehhez tartozó komponensei a helyükön vannak, hogy védjék azt, aminek a világotok bősége iránti kezdeti beavatkozásnak kell lennie. Ez a projekt olyan csavaros tevékenységekkel kezdődik, amelyek világotokat egy Fény felé vezető ösvényre helyezik! A Felemelkedett Mesterek felállítják az új pénzügyi rendszert, amilyen gyorsan csak lehet, és a keleti nemzeteket már készítik is rá, hogy elfogadják ezt az új rendszert, ami igazi pénzügyi egyenlőséget ad nekik. Ezzel egy időben, azt a hidat, amire az új kormányoknak szükségük van, azok a szent társaságok hozzák létre, amiket évszázadokkal ezelőtt alapítottak meg Európában.


Ezek az európai szent titkos társaságok arra koncentrálnak, hogy a lehető legjobb módon távolítsák el a sötétség-központú kormányokat, melyek nukleáris fenyegetés alatti instabil állapotban tartották bolygótokat az 1940-es években történt atomhasadás óta. Ráadásul ugyanezek a kormányok rohantak le számos nemzetet világotokon azzal a céllal, hogy olyan félelmet és durva manipulációt tartsanak fenn, amit régen az Anunnaki alkalmazott, és azok Földhöz-kötött kegyeltjei. A sötétség stratégiájának óriási arroganciája csőlátássá fejlődött, ami az utóbbi évtizedben megnyitotta az utat a szent társaságok számára ahhoz, hogy egy új és csodás valóságot fedjenek fel számotokra. Ezek a szent rendelkezések kértek fel minket arra, hogy eljöjjünk ide gondosan felügyelni az átalakulások egyedülálló sorozatát, és azért vagyunk ott felettetek hatalmas számban, hogy biztosítsuk ezen rendelkezéseknek a véghezvitelét. Ennek eredményeként, a sötétség többé már nem irányíthatja ezt a világot, és azok a Földi emberek, aki a Fénynek kötelezték el magukat, elérték a megjövendölt mértékű sikert.


A Fény munkája juttatott titeket abba a momentumba, amikor egy nagy jólét söpör végig társadalmaitokon. Ez a jólét harangoz be egy sor kormányváltást, ami sok dolog mellett életbe lépteti törvényes alapú szabadságotokat és egyéni szuverenitásotokat, amit ennek egy hivatalos kiáltványa kísér. Ez egy történelmi pillanat. Mióta megengedték nektek, hogy korlátozott tudatosságba lépjetek, most először a ti korábbi mestereitek méltó Lényekként kell elismerjenek benneteket. Egy csapásra egyenrangú felekké váltok velük, és képesek lesztek igazságos és megfelelő büntetést adni nekik az ellenetek és az őseitek ellen elkövetett bűneikért. Ez az az idő, amikor a jelen valóság összeomlik, és egy olyan eszközzé alakul át, ami visszajuttat titeket a teljes tudatosság küszöbére. A mi felelősségünk a kaputól eljuttatni titeket végső átalakulásotokhoz, ami lehetővé fogja tenni számotokra, hogy ismét elfoglaljátok helyeteket a ti spirituális és űrcsaládjaitok között. Ez oly régóta várt ünnepi pillanat lesz mindannyiunk számára!


Bolygótok és ti magatok Fénybe és a teljes tudatosságba való visszajuttatását megelőzően, növeljük észlelhetőségünket az egeteken; sokkal észrevehetőbbé tesszük magunkat számotokra az által, hogy fényes nappal álcázatlanok leszünk, és még drámaibb módon az éjszakai égbolton. Üzenetünk az, hogy nem Ti vagytok egyedül! Ráadásul a Földanya is begyorsítja egy együttesen 5-D-s valóságú Lénnyé való átalakulását. A geológusaitok és atmoszféra tudósaitok szemében a legújabb földtani indexek úgy tűnnek, hogy egy lehetséges világkatasztrófára utalnak, de nem ez a helyzet. A Földanya valóban drasztikusan módosítja időjárásmintáit az által, hogy megváltoztatja légáramlatait, melyek a globális klímát teremtik; valamint szokatlan hűtő és fűtő állapotok változtatják meg azt a szállító övet, ami óceánjaitok vizeit keveri, és ez is hatással van időjárás mintáitokra. Mindazonáltal ez része egy pozitív folyamatnak, ami végül összehozza a felszín vizeit és atmoszféráját a Belső Földével.


Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Friss hírekkel jövünk a világotokban folyó eseményekről. Jelenleg, épp most jutunk keresztül annak az ultimátumnak a végső napjain, ami a sötét összeesküvést és annak kőkemény követőit arra kényszeríti, hogy feladják köztisztviselői és miniszteri pozícióikat. Ezek a közelgő hivatali lemondások fogják jelezni egy a sötétségtől a Fény ügynökei számára való hatalmas hatalomátadási procedúra kezdetét. Ez az eljárás párhuzamosan történik egy óriási pénzáthelyezéssel világotokon. Ez idő alatt, sok bank fog átváltani az összeesküvéssel való együttműködésről a Fény küldötteivel való együttműködésre. Ezen összetett tranzakciók felelőseiként, vannak különféle elemek a mi szent titkos társaságainkból. Valójában egy új pénzügyi rendszer fog kiemelkedni ebből a banktulajdonosi váltásból, és ez új, arany-hátterű pénznemeken fog alapulni. Amint ezek az eljárások végbemennek, az új kormányok megteszik híradásaikat.


Az új kormányzás a sok nemzetben a Fény ereje, az Agarthaiak, és az első kapcsolatfelvételi csapat által lesz biztosítva. Elköteleztük magunkat, hogy biztosítjuk a Mennyország szent rendelkezéseinek manifesztálását a Földön. Mindez készen áll, hogy szabaddá tegyen titeket, és keresztüljuttasson a teljes tudatosságba vezető ösvényetek következő fázisain. Mindent figyelemmel követünk, ahogyan ezek az események sorban következnek, mivel ez a hatalmas átmenet úgy van tervezve, hogy gyors, és minden élet számára jótékony legyen. Korszakok óta párbeszédeket folytatunk szent közösségünkben, hogy miképpen a legjobb létrehozni ezt az új valóságot; mindenek felett olyan módon szeretnénk ezeket a dolgokat nektek adományozni, ami érthető és elfogadható számotokra is, és igazán egy még nagyobb célt szolgál. Vállalkozásunk isteni célja az, hogy lehetőséget adjunk nektek szabadnak és szuverénnek lenni. Több ismeretet kell átadni nektek a közelgő hónapokban, hogy megnyugtassunk titeket, és megőrizzétek szent bizalmatokat.


A kommunikáció kulcsfontosságú marad mindenhez amit teszünk, és így gondosan felfedünk mindent, ami alapinformálásotokhoz szükséges. Megkértük a Galaktikus Föderációt, hogy miután a közzétételi bejelentés megtörtént, tegye magát teljes mértékben ismertté számotokra, és megkértük az Agarthaiakat is ugyanerre. Midegyikőtöknek teljes tudásismeretre van szüksége arról, hogy mi és miért történik, és mindez hova vezet. Ugyanilyen fontos számunkra is, hogy visszajelzéseket kapjunk tőletek a társadalmatokra hirtelen rázúduló eseményhullámot illetően. Nekünk Felemelkedett Mestereknek, szándékunkban áll megjelenni, gyógyítani, és megáldani mindannyiótokat, még a tömeges földreszállásokat megelőzően. Őszintén kérdezzük tőletek, hogy mi az érzésetek ezekről a dolgokról, mivel elérkezett az idő a megváltoztatására annak, ahogyan a Mennyországgal kapcsolatban álltok. Mindannyian egy szent fizikai angyal vagytok. Tanulnotok kell isteni származásotokról, és azokról a szent Rendekről, melyeknek részei vagytok. Tűnődjetek el ezekről a dolgokról, mivel a Mennyország most visszatér nagy számban világotokba!


Ma egy másik üzenetet hoztunk. Azért nyújtjuk át nektek, hogy amennyire csak tudunk, informálva tartsunk titeket a napi eseményekről a mi szemszögünkből. Azt kérjük tőletek, hogy használjátok ezt az információt arra, hogy segítsetek magatoknak és másoknak is jobban megérteni azt, ami világotokban készül megtörténni. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Forrás:
http://www.foldimennyorszag.hu/43CDA7C1-20D6-41B2-ADAA-8E6DCCF876C4.html

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.