Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Január 31. 13:39, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

A fűben fekve találtak rá

A fűben fekve találtak rá

Rendőrök, polgárőrök és vadászok is keresték azt az idős székkutasi lakost, akinek eltűnését hétfőn este jelentették be a helyi körzeti megbízottnak.

A 79 éves férfit tanyájától nem messze, a földön fekve találták meg, ha nem érkezik időben a segítség, kihűlhetett volna – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

A férfit unokája látogatta meg tanyáján, hogy megnézze, be tudott-e gyújtani. Mivel nem találta otthon, keresni kezdte. Kiderítette, hogy a férfi a szomszéd tanyájáról elindult hazafelé, de nem érkezett meg, az unoka ezután szólt a körzeti megbízottnak – mondta Szenti Szabolcs.

A bejelentést követően a hódmezővásárhelyi rendőrök mellett a környező kapitányságokról is mozgósítottak egyenruhásokat. A terepkutatásban részt vettek a helyi polgárőrök és a vadászok is. A csoport végül éjfél előtt egy magas fűvel benőtt területen, a szomszéd tanyájától 500 méterre megtalálta az idős férfit, aki a gyepen aludt. A körzeti megbízotti irodába vitték, ahonnan a mentők az orosházi kórházba szállították, ahonnan azóta már hazaengedték – tudatta a százados.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.