Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2015. Szeptember 03. 17:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

A Fradi 1995-ös BL csapata ezúttal alul maradt!

A Fradi 1995-ös BL csapata ezúttal alul maradt!

A hétvégén a tavalyi évhez hasonlóan egy gálamérkőzésre került sor Siklóson ahol a Hotel Castello-ThermalSpa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze.

Az eredmény – ugyanúgy, mint 2014 nyarán - 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor. A hetesekben a Hotel Castello bizonyult jobbnak így revansot vehetett az előző évi vereségen.

A Fradiban pályára lépett: Telek József, Szűcs Mihály, Zoran Kuntics, Keller József, Nagy Gábor, Albert Flórián, Földesi János és a tavasszal visszavonult Lisztes Krisztián is. A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó alakulat nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös wellness pihenésen vett részt a csapat.

A társaság többek közt a medencéket is kipróbálta erről a Bajnokok Ligájában Grashoppersnek gólt rúgó Lisztes Krisztián mesélt:„Az egész csapat a medencében hűsölt a nagy melegben, így készültünk a mérkőzésre. Az összecsapás után pedig egy különleges Fradi szeánszon vettünk részt az orosz szaunában. Nagyon jól érezte magát a csapat ezért többen úgy döntöttünk, hogy az egész családdal ellátogatunk majd egy hétvégére, ide a Hotel Castelloba.”

Krisztián még a beszélgetés végén megjegyezte, hogy reméli jövőre is megmérkőzik a két gárda, és ismét vendégek lehetnek ezen a csodás helyen.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.

2020. Október 19. 12:55, hétfő | Bulvár

Liam Neeson Becsületes tolvaja nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban

Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban - írta a Deadline.com iparági becsléseket idézve.