Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 10. 21:41, hétfő | Belföld
Forrás: http://www.hirado.hu

A fehérvári hokisok sem maradtak ki az árvízi védekezésből

A fehérvári hokisok sem maradtak ki az árvízi védekezésből

A SAPA Fehérvár jégkorongcsapata Tolna megyében, a Duna által leginkább veszélyeztetett településen, Bátán segített.

Az árvízi összefogásból a sportolók sem akartak kimaradni. A SAPA Fehérvár jégkorongcsapata sem nézte tétlenül a helyzetet, és kimentek a gátra dolgozni.

Hétfő délelőtt már a fehérvári SAPA AV19 férfi jégkorong-csapat tagjai is az árvízi védekezésben segédkeztek. Tolna megyében, a Duna által leginkább veszélyeztetett településen, Bátán ragadtak lapátot és töltötték a homokzsákokat.

Most éppen két házat próbálunk megvédeni, azt kaptuk feladatul. Nagyon sok fiatal fiú van velünk, bírják a fizikai munkát, és addig maradunk, ameddig szükség van ránk - mondta a Telesportnak Ocskay Gábor.

A csapat reggel nyolc óra körül érkezett meg a faluba és azonnal nekiláttak a homokzsákok töltéséhez. A játékosok szerint a védekezésben való részvétel edzésnek sem volt utolsó.

Tölteni kell több százat, keményen dolgozunk, lelkesen. Remélem, itt maradunk egész nap és a holnapi nap folyamán is itt leszünk - nyilatkozta Orbán Attila.

A csapat elszállásolásáról a helyi önkormányzat gondoskodott, a hétfői éjszakát az általános iskolában töltik a játékosok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben