Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Január 21. 22:18, hétfő | Helyi
Forrás: http://bicske.blog.hu/

A BTC is elkezdte

A BTC is elkezdte

A mai napon az eddigi edzésmunkát megkoronázandó, a kedvezőtlen időjárás miatt azonban, Bicskétől távolabb,az MLSZ Telki Labdarúgó Központjában vendégeskedett, csapatunk.

címkék: btc
2013.01.20. 23:49

Az ellenfél Perbál alakulata volt, a kiválóan előkészített,műfüves pályát közel méteres hódombok szegélyezték. Csapatunkban több új játékos próbálkozik meggyőzni Erdész mestert arról,hogy helyük van a BTC kezdő tizenegyében. Az időnként viharos szélben,harcos első félidőt láthattak
az érdeklődők,illetve az ebédhez készülő Magyar Női Labdarúgó Válogatott tagjai.


Mindkét oldalon több lehetőség maradt ki,Balogh Kocka két lépésről nem talált a perbáli hálóba, majd Megyesi László bombáját védte a kapus.
A második félidőben a Mester 8 játékost cserélt,többek között:Szabó Balázst,és Földes Gábort is pályára küldte.
A 60. percben Megyesi László ívelése után,Földes Gábor ugrott ki a védők közül, s a kapu jobb oldalába emelt. 10 perc múlva Jelinek Zoltán centerezésére érkezett Földes Gábor, s 7 méterről a kapu bal oldalába pörgetett.
A 86. percben egy 22 méteres szabadrúgásból szépített Perbál csapata, akik előtt még két óriási gólszerzési lehetőség is adódott az utolsó percekben.
A 90. percben, továbbra is viharos szélben Márton Imre a mérkőzés játékvezetője, nagy ováció mellett lefújta a mérkőzést.


A találkozó mindenképpen a felkészülést szolgálta,lemérhető a jelenlegi fizikai állapot,illetve a próbajátékosok tudása,valamint az új igazolásaink valódi erősítést jelentenek számunkra.
További edzőmérkőzéseinkről tájékoztatjuk szurkolóinkat,bízva abban,hogy már ezen találkozókon is jelentős létszámban képviselik magukat.
HAJRÁ BICSKE!


Tisztelettel: Márton Imre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a