Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Február 29. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

A Barátok közt szépsége is megvívta a saját harcát

A Barátok közt szépsége is megvívta a saját harcát

Balogh Edina, a Barátok közt csinos sztárja nem várt sokáig, egy hónap után összeköltözött párjával, Som Krisztián zeneszerzővel.

- Nehogy azt gondolja bárki is, hogy nekünk nem kellett összecsiszolódnunk! Azért is próbálunk sok időt együtt tölteni, és mindent együtt csinálni, hogy gyorsabban megismerjük egymást. Van, amiben nem értünk egyet, de attól még tudunk konfliktusmentesen együtt élni. Nagyon kell szeretni a másikat, hogy elviseld, hogy elviselje a bogarainkat. Mi is megvívtuk a kis harcainkat, és ez így van rendjén. De veszekedés után édes a békülés - mondta a hot! magazinnak a sorozatsztár.

- Sokat kaptunk ettől a kapcsolattól, jó hatással vagyunk egymásra, nem hátráltatjuk a másikat, és ez fontos. A szerelem már nem olyan, mint egy éve - hanem sokkal jobb! Azt mondják, idővel enyhül, de nálunk jobban lángol, mint valaha. Nekünk sosem elég a másikból! - áradozott kapcsolatáról Balogh Edina.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.