Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2012. December 03. 09:59, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu

90 ezer tűzveszélyes Fordot hívnak vissza

90 ezer tűzveszélyes Fordot hívnak vissza

Visszahívást hirdetett a Ford, összesen 90 ezer autó gyulladhat ki váratlanul.

Baj van a Ford 1,6 literes EcoBoost-egységével. 90 ezer ilyen motorral szerelt autót kénytelen visszahívni a gyártó túlmelegedési, és ehhez kapcsolódóan tűzveszély miatt. Az érintett modellek a Mondeo amerikai kiadásának megfelelő Fusion, illetve a nálunk Kugaként ismert Escape, utóbbiból 74 ezer példány érintett.

A túlmelegedésre figyelmeztető üzenetet minden esetben megjeleníti a fedélzeti számítógép, ezt követően azonnal meg kell állni az autóval. Amennyiben a sofőr ezt elmulasztja, kigyulladhat a motor.

A Ford egyelőre nem dolgozott ki végleges megoldást a problémára, így nem tudni, mikor kezdik a javítást a márkaszervizek. A gyártó azt kéri a tulajdonosoktól, hogy lehetőleg ne vezessék autóikat, cserébe fizetik az alternatív közlekedés költségeit, amennyiben ez lehetséges.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 17:05, kedd | Belföld

Felfüggesztett börtönt kapott a hatéves fiát vezetni engedő férfi

Egy év felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki végzésben a Kiskőrösi Járási Bíróság a hatéves fiát autót vezetni engedő férfire - közölte a Kecskeméti Törvényszék kedden az MTI-vel.

2020. Július 14. 11:18, kedd | Belföld

A Bonduelle visszahívott egy konzervet

A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

2020. Július 14. 11:00, kedd | Belföld

Szexuálisan bántalmazta négy kisgyerekét egy nő és egy férfi

Őrizetbe vett a rendőrség egy nőt és egy férfit, akik négy kiskorú - a bűncselekmény idején 6, 4, 3 és 2 éves - gyermeküket szexuálisan bántalmazták Kerepesen

2020. Július 14. 10:17, kedd | Belföld

Tizeneggyel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Tizeneggyel, 4258-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.