Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2013. Július 03. 10:20, szerda | Belföld
Forrás: ujasz.hu

88 ezren fesztiváloztak az EFOTT-on, a sztárok is imádták

88 ezren fesztiváloztak az EFOTT-on, a sztárok is imádták

Jót bulizott az új nemzedék...

Stoppolók az út mellett, tömött buszmegállók, nevetéstől hangos zánkai vasútállomás – véget ért a 2013-as EFOTT. Az öt nap alatt 88 000 fesztiválozó fordult meg a Balaton parti Új Nemzedék Központban, hogy négy napig élvezzék a vizsga utáni létet.

A fesztiválon több neves hazai és külföldi előadó is megfordult, mint például Kowalsky meg a Vega, Punnany Massif, Quimby, Anima Sound System, Odett, Vad Fruttik, Supernem, Kiscsillag és még sokan mások. Külföldiek közül pedig a jó hangulatot a Faithless, a Kosheen a DJS és a N.O.H.A. biztosította.

A mentős sátorban idén fele annyian fordultak meg, mint tavaly, nagyságrendileg 300-an. A megfáradt fesztiválozók leggyakrabban fejfájás-csillapítóért tértek be, vagy horzsolásukat fertőtlenítették, de akadt olyan is, aki szúnyogcsípését vagy papucs-dörzsölt lábát kezeltette volna.

Címkék: EFOTT, zánka

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 15:04, vasárnap | Belföld

Szlávik: rendkívül sikeres az oltási akcióhét

Rendkívül sikeresnek értékelte az oltási akcióhetet a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa, aki a járvány további hullámainak megelőzése érdekében újból arra sürgetett mindenkit, hogy vegye fel a vakcinát.

2021. November 28. 13:00, vasárnap | Belföld

Haragudott a világra, ezért ámokfutásba kezdett

Mintegy hat óra leforgása alatt elfogták a három asszony kirablásával gyanúsítható fiatal férfit a rendőrök.

2021. November 28. 10:01, vasárnap | Belföld

Eddig több mint 60 ezren kérték az első vakcinát az oltási akcióhéten

Az oltási akcióhét első öt napján több mint félmillió oltás történt, és jó hír, hogy ezek közül több mint 60 ezer eddig oltatlan ember jelentkezett az első vakcináért

2021. November 28. 08:58, vasárnap | Belföld

Karanténba kerülnek a dél-afrikai régióból érkező magyarok

Megjelent a Magyar Közlönyben szombat délután a dél-afrikai régióból érkezők beutazási korlátozásáról szóló rendelet, amely szerint azok a magyarok is karanténba kerülnek,