Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Április 15. 09:32, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

7 számjegyű a gázsi az X-Faktorért, de nagyon titkolóznak

7 számjegyű a gázsi az X-Faktorért, de nagyon titkolóznak

Az egyik Tóth is befér a celeb zsűribe

Úgy tűnik, Tóth Gabi nem marad RTL-es munka nélkül azután sem, ha véget ér számára a Szombat esti láz. Már nem csak arról suttognak, hogy ő lesz az X-Faktor új mentora, hanem arról is, hogy a Heti hetesben is láthatjuk majd. Ha ez igaz, akkor Gabinak valóban nem lehet oka panaszra.

Tóth Gabi 2004-ben indult a Megasztár második szériájában, ahol a harmadik helyezést szerezte meg. Ebben az évben ő lett az év női hangja is. Testvérét, Verát ekkor már az egész ország ismerte szintén a TV2-nek köszönhetően. S bár Gabit is ez a csatorna ismertette meg a közönséggel, úgy tűnik, most mégis a konkurencia emeli igazán magasra.

Titkolják a gázsikat

Gabi már korábban is feltűnt RTL Klubos műsorokban, egyebek mellett láthattuk a Csak csajokban, a Celeb vagyok, ments ki innen című produkcióban, az X-Faktorban és a Vacsoracsatában is.

Úgy tűnik azonban, hogy most jött el számára az idő, hogy a csatorna igazán naggyá tegye, és ezzel egy időben természetesen szép összeg is ütheti a markát. Jelenleg a Szombat esti lázban láthatjuk heti rendszerességgel, de állítólag hamarosan az X-Faktor mentorai közé is beülhet.

Erről korábban így nyilatkozott a Star magazinnak:

-Én is csak olvastam, hogy felmerült a nevem, de hivatalosan semmit nem tudok erről a dologról. Természetesen minden művész örül, ha szóba kerül a neve egy ilyen műsor kapcsán, hiszen óriási lehetőség. Persze, hogy én is örülnék, ha mentor lehetnék – mondta Gabi.

A Star magazin természetesen az RTL Klubot is megkérdezte a témában. A csatornánál nem tagadják, hogy valóban szóba került Gabi neve, de azt is hozzátették, még nem dőlt el, kik lesznek az X-Faktor következő évadának mentorai.

Azt, hogy a mentorok mennyit keresnek a műsorral, soha senki nem akarja elárulni, de az biztos, hogy itt 7 számjegyű összegről beszélhetünk. Az RTL-nél arról sem beszélnek, hogy a Szombat esti láz szereplőinek mekkora gázsit fizetnek, de vélhetően itt százezrekről beszélhetünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.