Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2011. Szeptember 08. 07:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

53-an akadtak fenn a határon

53-an akadtak fenn a határon

Ötvenhárom külföldi határsértőt fogtak el a rendőrök szerdára virradóan Szegednél. A furgonokkal szállított külföldiek segítői, négy magyar állampolgár is rendőrkézre került.

A szegedi határrendészek hajnalban állítottak meg egy furgont a szegedi Horgosi úton. A járműből 20 külföldi - 13 afgán és 7 pakisztáni állampolgár - került elő, akik mindannyian illegálisan lépték át a határt. Néhány perccel később egy másik gyanús furgont is megállítottak a közelben a rendőrök. Az luxusautóval kísért járműben 33 határsértőt - 12 pakisztánit, 10 afgánt és egy líbiai állampolgárt - találtak. A két furgont és a kísérő autót is magyarok vezették, őket embercsempészés miatt állították elő. A közelben elfogtak egy robogós férfit is, aki szintén az embercsempészek közé tartozik. 52 külföldivel szemben idegenrendészeti eljárás indult, míg a négy magyarral szemben embercsempészet miatt büntetőeljárást indítottak. Az egyik külföldivel szemben ugyancsak büntetőeljárás indult, mivel a pakisztáni férfi már nem először próbálkozott az illegális határátlépéssel. (lm)

HavariaPress

Címkék: határ

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 15:01, szerda | Kék hírek

Ellopott egy kocsit, mert haza akart menni

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves kaposszekcsői férfival szemben folytattak jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

2019. Október 23. 06:09, szerda | Kék hírek

Idősek kifosztóit ítélték börtönre Zalaegerszegen

Részben súlyosabb, letöltendő börtönbüntetést kapott jogerősen az a négy vádlott, aki Szegedtől Zalaegerszegig több városban időseket fosztott ki - tájékoztatta a Zalaegerszegi Törvényszék szóvivője kedden az MTI-t.

2019. Október 22. 06:53, kedd | Kék hírek

Nyolcan megsérültek egy kisbusz balesetében Albertirsán

Nyolcan megsérültek Albertirsa lakott területén, ahol árokba hajtott egy moldáv felségjelzésű kisbusz hétfő éjszaka.

2019. Október 21. 15:05, hétfő | Kék hírek

Elítéltek idősek kifosztásáért és kirablásáért egy fővárosi nőt

Nem jogerősen 12 év fegyházbüntetésre ítélt a Budapesti XVIII. és XIX. kerületi bíróság egy 43 éves nőt, aki idős korú, egyedül elő sértettek kifosztására, kirablására „specializálódott”