Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2011. Szeptember 08. 07:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

53-an akadtak fenn a határon

53-an akadtak fenn a határon

Ötvenhárom külföldi határsértőt fogtak el a rendőrök szerdára virradóan Szegednél. A furgonokkal szállított külföldiek segítői, négy magyar állampolgár is rendőrkézre került.

A szegedi határrendészek hajnalban állítottak meg egy furgont a szegedi Horgosi úton. A járműből 20 külföldi - 13 afgán és 7 pakisztáni állampolgár - került elő, akik mindannyian illegálisan lépték át a határt. Néhány perccel később egy másik gyanús furgont is megállítottak a közelben a rendőrök. Az luxusautóval kísért járműben 33 határsértőt - 12 pakisztánit, 10 afgánt és egy líbiai állampolgárt - találtak. A két furgont és a kísérő autót is magyarok vezették, őket embercsempészés miatt állították elő. A közelben elfogtak egy robogós férfit is, aki szintén az embercsempészek közé tartozik. 52 külföldivel szemben idegenrendészeti eljárás indult, míg a négy magyarral szemben embercsempészet miatt büntetőeljárást indítottak. Az egyik külföldivel szemben ugyancsak büntetőeljárás indult, mivel a pakisztáni férfi már nem először próbálkozott az illegális határátlépéssel. (lm)

HavariaPress

Címkék: határ

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 18:08, csütörtök | Kék hírek

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi bandát tartóztattak le

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi család hét férfi tagjának letartóztatását rendelte el a Békéscsabai Járásbíróság - közölte a Békés Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

2020. Június 04. 07:16, csütörtök | Kék hírek

Gyorshajtás ittasan, jogosítvány nélkül

A rendőrök eljárást indítottak a felelőtlen járművezetővel szemben.

2020. Június 03. 15:05, szerda | Kék hírek

Vádat emeltek az élettársát meggyilkoló dávodi nő ellen

Minősített emberölés miatt vádat emeltek egy dávodi nő ellen, aki 2019 júliusában egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból

2020. Június 02. 12:04, kedd | Kék hírek

Jó pár embert a börtönből is átvert egy csaló

Negyvenöt ember bankkártyaadatait csalta ki egy büntetés-végrehajtási intézetben lévő férfi 2017 áprilisa és júniusa között – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész kedden az MTI-t.