Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. December 09. 13:02, kedd | Életmód
Forrás: http://noivilag.hu

5 otthoni optikai trükk fiatalos kinézethez – Hogyan fiatalodhatunk otthon? – Azonnali fiatalság!

5 otthoni optikai trükk fiatalos kinézethez – Hogyan fiatalodhatunk otthon? – Azonnali fiatalság!

Vannak napok, amikor tükörbe nézünk, és nem azt látjuk, amit szeretnénk?
Már nem úgy nézünk ki, mint 20 évvel ezelőtt, de jó lenne?Ez még nem ok az kétségbeesésre, mert vannak trükkök és praktikák, melyek optikailag segíthetnek.

Azonnali, látványos átalakulás, még ha csak átmenetileg is.

Hogyan tehetjük kinézetünket fiatalossá?

Milyen frizura fiatalítja kinézetünket?

Tudjuk, hogy hosszúra megnöveszteni hajunkat sok idő volt, de most erről a hosszú hajról érdemes lehet lemondani a tökéletes fiatalodás érdekében. Tudtuk, hogy a frufru fiatalítja a kinézetet? Igen! Még az egyszerű bob frizuránál is fiatalosabb külsőt kölcsönöz, ha frufruval viseljük. Ki kell próbálni és meg fogunk lepődni. Milyen hajszín fiatalít optikailag? A szőkés árnyalatok, mint az aranyszőke. Friss kinézet, ráadásul tökéletesen rejti az ősz hajszálakat.

Milyen színű smink fiatalítja kinézetünket?

Laza és halvány smink az, ami fiatalítja kinézetünket. Használjunk világos árnyalatú, például sárgabarack árnyalatokat, melyek tökéletesen elfedik a ráncokat. Kinézetünk üde és ragyogó lesz. A pirosító lehet enyhén fényes, selymes tónusú. Kék szemű nőknek is van tippünk fiatalos kinézet eléréséhez. A szempillákat ne teljesen, hanem csak a tövénél húzzuk át szempillaspirállal. Ez kiemeli a szép kék szemeket és elvonja a figyelmet a ráncokról.

Milyen színű ruhák fiatalítanak?

Egyszerűnek hangzik és az is! A sárga szín fiatalít. Dobjuk fel ruhatárunkat néhány sárga ruhadarabbal. Így mindig lesz előkapható, fiatalító ruhadarabunk akár vészhelyzetekre is, amikor a tükörbe nézve nem látjuk elég fiatalosnak magunkat.

Mi segít reggel a szem alatti táskák eltüntetésében?

Azonnali stimuláns a koffein tartalmú krém, ami igazi táska és ránc eltüntető. Amikor reggel felébredünk, csak kenjük be koffein tartalmú krémmel a szem alatti és körüli részeket. Ez S.O.S segítség lehet reggelente. Extra tipp: Tároljuk a krémet hűtőszekrényben, mert a hűvös krém is segít a ráncok és táskák eltüntetésében.

Milyen színű kiegészítőt viseljünk a fiatalos kinézet elérése érdekében?

A meleg színek fiatalítanak még kiegészítők esetén is. Viseljünk bátran fiatal korunkra emlékeztető színű szemüveget, nyakláncot, karkötőt, mert ezek is segítenek optikailag a fiatalos külső elérésében. A meleg árnyalatú, színes kiegészítők szintén elvonják a figyelmet a ráncokról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:55, vasárnap | Életmód

Fonogram-díjátadó: a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló és a Góbé is nyert

Mások mellett a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló, Saya Noé, a Thy Catafalque és a Góbé is Fonogram-díjat kapott a szombaton a budapesti Barabás Villában tartott eseményen.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.