Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Március 11. 08:31, szombat | Belföld
Forrás: mti/police.hu

390 millió forint értékben adtak el drogot – elkapták a bűnbandát - VIDEÓKKAL

390 millió forint értékben adtak el drogot – elkapták a bűnbandát - VIDEÓKKAL

Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet tagjait fogták el a rendőrök - közölte ORFK kommunikációs szolgálata szombaton a rendőrség honlapján.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a bűnszervezet irányítóit, egy 38 éves ózdi és egy 36 éves szadai férfit csütörtökön fogták el a Készenléti Rendőrség munkatársai. Ugyancsak elfogták a rendőrök a csoport további két tagját, akik a kábítószer értékesítésében vettek részt.

A tájékoztatás szerint a bűnözői csoport 82 nap alatt 390 millió forint értékű drogot adott el országszerte. A bevételből a szervezet vezetői luxuskörülmények között éltek.

A rendőrség közlése szerint a csoport vezetőit azután azonosították be, hogy tavaly szeptemberben felszámoltak egy X. kerületi garázsban működő droglabort a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai.



A most elfogott két férfi irányítása és utasításai szerint a bűnszervezet tagjai 2016. július 3. és szeptember 22. között országszerte 30 millió forint értékű ecstasy tablettát, 300 millió forint értékű speedet és 60 millió forint értékű kokaint értékesítettek.

A férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.