Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2012. Január 23. 13:38, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu

2011 a Class FM éve – Bochkorékat kiütötték

2011 a Class FM éve – Bochkorékat kiütötték

Egész éves teljesítményét megkoronázva, decemberben hétköznap több mint 1,8 millió, átlagnap több mint 1,6 millió hallgatóval minden versenytársát az összes célcsoportban megelőzve, az első a Class FM és a Morning Show.

Az Ipsos–GfK hétfőn közzétett legfrissebb, decemberi adatai szerint a Class FM-et hétköznap több mint 600 ezer fővel hallgatták többen az év utolsó hónapjában, mint a Neót. Ezzel a rádió – egész éves teljesítményét megkoronázva – maga mögé utasította a Magyarországon fogható rádióállomásokat. Soha nem volt ekkora előnye a Class FM-nek a Neo FM-mel szemben. Elég csak a kereskedelmileg fontos 15-49-es Class FM-célcsoportot nézni, ahol csaknem 500 ezer fő a piacvezető csatorna előnye.

Tarolt a Morning Show is. A népszerű reggeli műsor a célként kitűzött kereskedelmi, 15-49 év közti célcsoportban, 12 hónapon keresztül végig vezetett. Ráadásul az éves összevetésben a teljes lakosság körében is maga mögé utasította versenytársát.

Sebestyén Balázs és csapata, a Morning Show soha nem látott mértékben győzte le a Bumerángot. Bochkor Gábor és Boros Lajos műsora még nem kapott ki ekkora különbséggel a hazai éterben. A teljes népesség körében a Morning Show 1 409 000 hallgatója mögött a Bumeráng csupán 837 ezer hallgatót tudott megszólítani decemberben.

2011-ben a leghallgatottabb kereskedelmi rádió a Class FM lett. Az eredmény – ami az Ipsos–GfK hivatalos közleményében is jól látszik – azt is jelenti, hogy a hallgatók döntése alapján a Neo és a Bumeráng csupán a második számú szereplő a piacon. A Class FM viszont 2012-ben is amerikai tanácsadó és kommunikációs bűvészmutatványok nélkül folytatja a megkezdett szakmai munkát. A rádió nem változtat hitvallásán, nem váltogatja havonta a célcsoportját, nem megy bele vagdalkozó üzengetésekbe.

A Class FM valamennyi munkatársa ezúton kíván az összes rádióhallgatónak és rádiós szakembernek sikeres és boldog új évet 2012-ben.

Címkék: Class FM, Ipsos-Gfk

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 06. 15:24, szombat | Belföld

Lesz gyermekfelügyelet hétfőtől az óvodákban, iskolákban

Az önkormányzatok kérésére a kormány hétfőtől is biztosítja az óvodákban és az iskolákban a gyermekfelügyeletet - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton az MTI-vel.

2021. Március 06. 14:52, szombat | Belföld

Nyitva tarthatnak a tavaszi munkák elvégzését biztosító üzletek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), illetve a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) javaslatára a kormány úgy döntött,

2021. Március 06. 12:40, szombat | Belföld

Íme a telefonszám, amin kérhető az oltandók adatainak pontosítása

Az oltandók a 1818 telefonszámon és emailen is kérhetik a pontatlanul regisztrált adatuk javítását - közölte a Koronavírus Sajtóközpont szombaton az MTI-vel.

2021. Március 06. 11:49, szombat | Belföld

Közzétették a bővített bértámogatás érintett ágazatainak listáját

Közzétette a kormány a honlapján pénteken, mely ágazatok kapnak segítséget a bővített bértámogatás révén.