Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2011. November 14. 14:06, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

19 éves rablót kapott el a rendőrség

19 éves rablót kapott el a rendőrség

Miközben a házában kutatott, meglepte a rablót a lakó Hódmezővásárhelyen; az elkövető 19 éves helybéli férfit őrizetbe vette a rendőrség – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szenti Szabolcs tájékoztatása szerint a férfi egy családi házba surrant be vasárnap hajnalban, cigarettát, mobiltelefont és ékszereket vett magához. Miközben az egyik szobában kutatott, a lakó tetten érte. A fiatalember ellökte a sértettet, majd elmenekült.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, és előállították. A gyanúsított ellen több büntetőeljárás folyik, főként vagyon elleni bűncselekmények miatt, ezért a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását – tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 14:04, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvert és lőszereket foglaltak le Nógrád megyében

Lőfegyvert és lőszereket foglaltak le a rendőrök a Nógrád megyei Ecsegen egy 56 éves férfi lakásán, az ügyben büntetőeljárás indult - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

2021. Április 15. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán

Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót szerdán egy kőbányai bevásárlóközpontban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. Április 14. 11:14, szerda | Kék hírek

Késsel követelte a taxis telefonját és pénzét

Késsel fenyegette meg, majd pénzt és mobiltelefont követelt a taxistól.

2021. Április 13. 09:13, kedd | Kék hírek

Nemzetközi együttműködéssel fogtak el két keresett bűnözőt külföldön

Nemzetközi együttműködéssel fogtak el a rendőrök egy Magyarországon emberöléssel gyanúsított izraeli állampolgárt Izraelben és egy magyar körözési listán szereplő, rablásért elítélt nőt Ausztriában