Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. November 07. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

18 éves fiú futtatta a lányokat

18 éves fiú futtatta a lányokat

A 18 éves miskolci fiút azzal gyanúsítják, hogy egy prostitúciós tevékenységet folytató lánytól rendszeresen elvette jövedelmét.

Miskolcon a Selyemrét városrészen pénteken délelőtt a rendőrök két nőt igazoltattak. Az egyenruhások megállapították, hogy a 22 és a 17 éves lányok a testüket árulják. Hamarosan az is kiderült, hogy a 17 éves fiatal keresetének felét átadja N. Dánielnek, aki a kuncsaftokkal tárgyal, illetve védelmezi őt – közölte a rendőrség.

A 18 éves férfit a járőrök egy közeli utcában elfogták és előállították, és gyermekprostitúció kihasználása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták; tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az eljárást - N. Dániel őrizetbe vétele mellett - a Miskolci Rendőrkapitányság folytatja, és kezdeményezi a férfi letartóztatását, egyben intézkedett a 17 éves lány ideiglenes védelembe vételére is.

A 22 éves helybéli nővel szemben tiltott prostitúció elkövetése miatt szintén eljárás indult, szabálysértési őrizetbe vétele megtörtént, bíróság elé állítása folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.