Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

A BBC hazugságokkal vette rá Dianát az interjúra Vilmos herceg szerint
2021. Május 21. 13:06, péntek | Külföld

A BBC hazugságokkal vette rá Dianát az interjúra Vilmos herceg szerint

Vilmos herceg szerint a BBC brit közszolgálati televízió hazugságokkal és hamis állításokkal vette rá néhai édesanyját, Diana hercegnőt a világszerte hatalmas feltűnést keltő, negyedszázaddal ezelőtt készült interjúra.

Exkluzív interjú a torinói lepel elismert szakértőjével az M5 csatornán
2018. Október 14. 07:23, vasárnap | Belföld

Exkluzív interjú a torinói lepel elismert szakértőjével az M5 csatornán

Exkluzív interjút sugároz a torinói lepel elismert szakértőjével, John P. Jackson fizikussal az M5 kulturális csatorna hétfőn este - tájékoztatta az MTVA Sajtó Osztálya az MTI-t.

Obama-interjú a BBC rádióban - a kérdező: Harry herceg
2017. December 17. 18:44, vasárnap | Bulvár

Obama-interjú a BBC rádióban - a kérdező: Harry herceg

Barack Obamával közöl interjút karácsony után a BBC rádió. A műsor különlegessége, hogy a volt amerikai elnököt Harry herceg faggatja.

2012. Május 08. 07:25, kedd | Bulvár

Hoppá! 7 év börtönt kaphat VV Cristofel

Az Új Ász információi szerint egyre inkább szorul a hurok VV Cristofel körül, mivel a rendőrség nem csupán testi sértés miatt folytat nyomozást ellene.

2012. Március 27. 14:21, kedd | Sport

Kedd reggel újabb labdarúgókat állítottak elő

Két labdarúgót előállított ma reggel a fogadási csalások ügyében vizsgálódó Központi Nyomozó Főügyészség – tudta meg a Nemzeti Sport.

2012. Március 19. 07:23, hétfő | Bulvár

Leszbikus kalandjairól mesélt az X-akták sztárja

Gillian Anderson bevallotta, hogy fiatalabb korában több nővel is folytatott viszonyt. A 43 éves színésznő azt mondja: közben végig érezte, hogy a fiúk is érdeklik.

2012. Március 19. 07:21, hétfő | Bulvár

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kate Hudson azt állította, nem sietnek összeházasodni partnerével, Matt Bellamyval. Édesanyja, Goldie Hawn azonban elszólta magát: az esküvő szerinte már le is zajlott.

2012. Február 27. 07:21, hétfő | Bulvár

Exe rá se bírt nézni Liptai Claudiára

Megrázó interjút adott Gesztesi Károly a Playboy magazinban. A színész bevallotta, hogy volt idő, amikor rá sem tudott nézni feleségére, Liptai Claudiára.

2012. Február 22. 14:23, szerda | Bulvár

Csontrészegre itta magát a Mátrix sztárja

A hétvégén véget ért 62. Berlinalén jó néhány hollywoodi sztár is tiszteletét tette, többek között Keanu Reeves is, aki Side by Side című új filmjét mutatta be, amelyet producerként jegyez.

2012. Február 14. 07:34, kedd | Belföld

„Nem igaz, hogy cenzúrázunk”

Nemrég ért véget a „fapados filmszemle”, amelyet Tarr Béla vezetésével a Magyar Filmművészek Szövetsége hozott össze – nem titkoltan – a Magyar Nemzeti Filmalap megkerülésével.

2011. November 15. 14:10, kedd | Külföld

Interjút adott a fejbe lőtt képviselőnő - VIDEÓ

Ha csak egyszerű, hiányos és gyakran a férje által befejezett mondatokban is, de interjút adott az ABC televíziónak Gabrielle Giffords demokrata párti képviselőnő.

2011. Október 31. 07:53, hétfő | Bulvár

Somáék oda-vissza csalták egymást

Anya, feleség, és szexet élvező dögös nőként jellemzi magát Soma Mamagésa, aki több mint hét év együttélés után ment feleségül Lőrinc György zenészhez. Húsz éve házasok, de közös életükben voltak bizony hullámvölgyek.